Poštovani posjetioci,

da bismo uspešno obradili Vasu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka u mogucnosti smo da Vam isporucimo zeljenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudzbe.

DeeDee Sparrow se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pruzanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li zele ili ne da se izbrisu sa mailing lista koje koriste za marketinske kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nuzni za obavljanje posla. 

Pored navedenih podataka prikupljamo i analiziramo, obrađujemo podatke o proizvodima koje nasi posetioci traze i kupuju, kao i o stranicama koje posecuju. Te podatke koristimo da bismo poboljsali ponudu i izgled nasih stranica, i omogucili Vam jednostavnije koriscenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.